Csilla története

Kedves Argos Kutyaiskola!
Ezúton szeretnék köszönetet mondani azért, hogy az Argos csapatához tartozhatom.
Saját történetemet szeretném megosztani azért is, mert óriási pozitív élmény, és azért is, hogy más is erőt kapjon belőle. Családommal úgy döntöttünk 6 évvel ezelőtt, hogy nekünk kis kutya kell. Megvásároltuk Lolát aki egy aranyos pici máltai selyemszőrű kiskutya. ?Mi úgy gondoltuk, mivel pici aranyos mi otthon semmit nem várunk el Tőle, csak szeretni lehessen. Így történt meg az, hogy 6 éven át volt egy aranyos kiskutyánk akit csak kényeztettünk babusgattunk. Igaz, hogy ha hozzánk jött valaki be kellett csukni úgy ugatott, sétáltatni csak úgy tudtuk, ha a környéken nem volt más, és azért ha valami nem úgy volt ahogy szerette volna akkor miránk is ránk morgott. ?De olyan aranyos volt ?
A család úgy döntött kell egy “komoly” kutya is a házhoz. Így lett Cleó aki pici roti. Na itt jött a fekete leves.? A Loluska kimutatta azt a hiányosságokat amit igaziból nem az Ő hibájából, de halmozottan hordoz. Egy szocializáció hiányos, elkényeztetett, akaratos, kis hisztis luxus kutya. A két kutya már komoly családi probléma lett.

Itt kerültünk kapcsolatba az Argossal, egy odajáró kutyás ajánlásával Mivel a kis rotit egyértelműen vittük kutyaoviba, kitaláltuk, hogy a Lolát is fogjuk hordani. Én tele voltam félelemmel,? izgalommal, mert azt gondoltam, hogy majd a gúnyos megjegyzéseket kell hallgatni, hogy miért nem hoztuk már korábban, és hogy milyen neveletlen kiskutya stb….

Első alkalommal, csak tájékozódás szintjén kimentem, és érdeklődtem a lehetőségekről. Gondoltam, úgysem lesz ez már nekünk jó, mert már Lola nem pici (mármint évben). Ez az az élmény amit ott tapasztaltam, az ihletett most írásra.

Az Argos csapata Attila vezetésével nagyon kedvesen fogadott. Én rögtön védekeztem, hogy nekem nagyon rossz és harapós kiskutyám van. A csapat minden tagja nagyon barátságos és segítőkész volt. ?❤️Nagyon jól esett az, hogy megerősítettek abban, hogy bízzak magamban és a kutyámban, és nem utolsó sorban bízzam a csapatban. Igaz félve, de éreztem, hogy ez a legjobb megoldás erre a helyzetre.

A hétvégén beiratkoztunk az Argos kutyaiskolába ahol ma túl vagyunk az első hétvégén. Nagyon nagy élmény volt nekem is és a Lolának is. Most látom, hogy milyen fontos egy kutyus életében a kutyaiskola. Bár a kutya is sokat tanul, de nekem is nagyon sok tanulni valóm van még. Ez a tanfolyam számomra talán még fontosabb, mint a kutyámnak, mert én tanítom meg Őt mindenre. És ha ez nem így van, akkor a kutya lesz otthon a főnök és én a beosztottja ?

Nagyon köszönöm azt a csapatmunkát és a megszervezett felépített órákat amiket nyújt nekünk az Argos csapata. Már látok változás a kutyámon és már könnyebb vele mindennap, mint eddig volt. Bár én is sokat változom.

Köszönjük a sok türelmet, sok jó tanácsot és segítséget amit adnak nekünk az iskolában.

Szeretném azt elérni, hogy a kutyával öröm legyen mindennap és hogy kúltúráltan éljünk Együtt úgy, hogy mindkét fél elégedett legyen a sorsával.

Ehhez nyújt nekem minőségi segítséget mindennap az Argos csapata! Köszönjük szépen! ???❤️