Szocializáció, rehabilitáció

Szocializáció, rehabilitáció

A szocializációs órákon olyan problémás viselkedésű kutyákkal foglalkozunk, akik előéletükből fakadóan, vagy a tartás-nevelés félresiklása következtében megnehezítik gazdáik életét, illetve ellehetetlenítik a mindennapi nyugodt, normális kutyázást. Azokat a kutyákat is ide várjuk, akik a viselkedési zavaraik miatt egyelőre nem alkalmasak a csoportos tanfolyamon való részvételre.

Gyakori probléma például az agresszió, félénkség, rombolás, indokolatlan mértékű ugatás. vagy bármilyen egyéb probléma ami esetlegesen kialakulhatott. Mi azonban évtizedes tapasztalattal állítjuk, hogy minden problémára van megoldás. A legtöbb viselkedési zavar teljesen megszüntethető, de legalábbis egy élhető szintre csökkenthető. Senkit nem küldünk haza azzal, hogy a kutyája ideggyenge, problémás fajta, vagy túl idős már a változáshoz. Azokat is szívesen látjuk, akiken más kutyaiskolák vagy kiképzők nem tudtak segíteni.

A foglalkozások során először felmérjük a probléma súlyosságát, megkeressük a kiváltó okot, és azt megszüntetve az alapoktól kezeljük a problémát, hogy később ne térjen vissza valamilyen más, talán még kellemetlenebb formában. Általában néhány hét szükséges ahhoz, hogy a kutya viselkedését normális mederbe tereljük, bár mélyebben berögzült gondok esetén hónapokig is tarthat a kutya rehabilitációja.

Ezt követően pedig lehetőség adódik az alapfokú tanfolyamunkra való jelentkezésre is.

Keress minket bizalommal mi nem mondunk egy kutyára se nemet!

 

argoskutyaiskola@gmail.com

06-20-283-3614

10404090_915895055102503_720435035177665257_n